MANNEHELSE-

lege og urolog i Bergen sentrum

STERILISERING I BERGEN

Sterilisering er en av de sikreste formene for prevensjon.

Gjennom en liten operasjon hindres befruktning og dermed evnen til å få barn. Sædlederne lukkes slik at det ikke kommer sædceller ved utløsning.

Non- scalpel vasectomi er blitt en standard prosedyre for sterilisering av menn. Denne teknikken reduserer risiko for komplikasjoner og smerter i forhold til tidligere prosedyrer. 

Kirurgi Vest AS- Spesialistpraksis i kirurgi og urologi i Bergen sentrum, utfører denne operasjonen.

Det settes av 1 time til informasjon og operasjon.

Behandlingen inkluderer oppfølging etter 3 måneder og koster kr 4.800,-.

Du får tilsendt eget informasjonsbrev om operasjonen hos Kirurgi Vest ved henvendelse.

Nyttige lenker:

Informasjon fra Helsedirektoratet om forvaltning av steriliseringsloven, begjæring og søknad om sterilisering, pasientbetaling.

Brosjyren "Informasjon om sterilisering" er utarbeidet av Helsedirektoratet og er til deg som vurderer å bli sterilisert.

Begjæringsskjema undertegnes av pasienten og legen der det bekreftes at pasienten har fått informasjonen om inngrepet og legen bekrefter at opplysningene er gitt.

Informasjon om operasjonsmetode "non-scalpel vasectomi", som er blitt en gullstandard for sterilisering av menn, reduserer risiko for komplikasjoner og smerter, etterlater ingen arr.

Urologer i Bergen

Prissammenligning for sterilisering i privatmarkedet i Bergen. Egenandel gjennom det offentlige tilbudet per i dag er kr 1.268,-. Reiseutgifter til og fra behandlingssted dekkes ikke og pasienten trenger henvisning fra fastlege.

Kirurgi Vest er blant behandlere som tilbyr non-scalpel vasectomi. Du kan bestille informasjonsbrosjyre her.